sarashorses.blogg.se

2016-09-02
16:27:31

updatering om augusti
Lite updatering om vad som har hänt under augusti månaden. Hade mycket träningar på Kolle en gång i veckan för tävlingen som var den 27 till 28 augusti som vi skulle vara med på, men tyvärr så blev Kolle halt två dagar innan tävlingen. Vi tog ut mammas kompis som kör infrarött ljus fredagen före tävlingen och han blev då lite bättre och lördag så var han helt frisk men det blev endå ingen tävling. Men annars så har träningarna gått jätte bra på himpa och sista gången så gick han super och då provade vi boots på honom. Gud vad han gick bra då! Alla hans gångarter blev mycket bättre och han blev en helt annan häst att rida.
Asdis så har det inte blivit lika mycket träning då jag ville lägga ner mer tid på Kolle för tävlingen och tänkte att det skulle bli hans sista tävling och så skulle han få bli panssionär. Men det kommer bli en tävling nu i september den 24 på Stenholmen och då får vi hoppas att Kolle inte går och blir halt igen.
Men som sagt Asdis har inte gått så jätte hårt men vi hade vår träning nu i måndags och det gick bra, förutom att vi gick om kull i början av ridpasset men som tur så gjorde hon inte illa sig. Själv hade man svårt att röra höger armen och lyfta saker men så kan det vara ibland.
Nu under första vekcan i september så blir det lite skrittning på Kolle under hela veckan så att man inte sätter igång direkt med hård träning. Tyvärr så är jag inte hemma nästa vecka då jag och mamma ska upp till Stockholm från söndag till fredag och plugga. Blir väldigt spännande att få träffa sin klass och se vad de är för människor. Men som tur så har jag min medryttare till Kolle som kommer att rida honom då jag är borta.
 
Lite bilder på fina Gulliver som vi tog inte för länge sen när det var fint sken ute på eftermiddagen. Det är ingen lätt hästa att fotta, man får bara bli glad om man får en bra bild annars.
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: