sarashorses.blogg.se

2016-09-04
22:23:45

Stressig dag
Idag så var det som sagt en stressig dag. Det var tänkt att vi skulle vara klara med stallet helt och allt annat innan lunch tiden så att vi kunde åka i lugn och ro upp till Stockholm. Men så blev det inte riktigt. Vi kom iväg ca kl 14:20 och såklart så trodde vi att det inte skulle vara rusningstrafik på en söndag men så fel vi hade, som tur varade inte det så länge. Vi var ju såklart oroliga om vi inte skulle hitta någon parkering ute vid hotellet då eftermiddagarna brukar alla gratis parkeringar vara upptagna och att vi nästan aldrig kom dit, gjorde att vi blev ännu mer oroliga för parkeringen. Våran GPS var lite trög och var långsam så vi visste inte när vi skulle av någonstans och vi missade några avfarter men det värsta var att vi kom till fel hotell! Hotellet hade nästan samma namn som vårat så det blev till att söka om och hoppas att den andra hotellet var våran och som tur var det vår hotell.
Vi tog upp våra resväskor till vårt hotellrum och sen så tänkte vi gå lite i Bromma och se om vi kunde hitta vår skola också och det var inte så lätt heller. Vi frågade några personer och vi följde det som de sade och vi gick lite överallt men till slut så hittade vi det. Så nu vet vi var skolan är och sedan så handlade vi lite frukt och dricka på ica. Sedan blev det lite film, kollade sen igenom våra uppgifter som vi skickade sen in.
Är väldigt nervös för morgon dagen och vi ska hålla ett litet presentation om sin uppgift för 72 personer, hoppas verkligen att de kommer att dela in oss i grupper. Nu blir det att dusha och sen hopp i säng och sova.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: