sarashorses.blogg.se

2016-09-20
20:49:57

Klippning

Nästan alla hästarna blev klippta idag förutom shettisarna. Blev tungt sen för ryggen kände jag så får ta och klippa de imorgon.
Efter klippningen så fick Asdis bli longerad på banan och träna galopp. Hon var stressad först när hon skulle trava över bommarna men lugnade ner sig efter ett tag. Galoppen var passaktig men blev bättre när hon kom igång. När jag tog in Asdis i hagen igen så borstade jag mammas Sunny som inte förstod varför just jag skulle borsta henne. Vanligt vis så är det mamma som gör det men idag så var det jag som gjorde det. Det var ju såklart rätt så skönt att bli borstad men man måste endå spela att det är konstigt. Efter det så blev det inte mycket mer av förmiddagen än lunch till hästarna.
Väntade sen på att mamma skulle komma hem från jobbet så vi kunde börja jobba med Bjarki. Han fick prova på att gå över bommarna som var på banan, vilket var väldigt spännande. Skötte sig galant, vill verkligen lära sig och försöker göra allt rätt. En väldigt trevlig hingst mamma har. Imorgon så ska vi prova att hänga på honom också, så får vi se vad han säger om det.

En tjock Asdis på bild när vi jobbade på banan. Men magen kommer att försvinna fort nu när sätter igång.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: