sarashorses.blogg.se

2016-10-10
20:45:47

World fengur
Idag under förmiddagen så red jag både Asdis och Kolle. Asdis red jag på banan med sadel denna gång, väldigt länge sedan man red i sadel igen. Hon gick rätt så bra idag endå, men hon var lite stel så det fick bli en 20 min lösgörande i arbete skritt. I traven var hon lite spänd, blandade till med lite tölt från och till så det fick bli att vi tränade lite tölt en stund tills vi kunde köra lite trav igen. Mormor kom sen när jag hade precis ridit klart Asdis och frågade om vi skulle rida ut på Humli och Kolle. Så det blev en trevlig barbacka tur ut och det blev mest ridande på gärderna. Gick till och från och checkade om Gulliver var kvar i sin hage, vilket han var också. Så han måste vara nöjd i den nya hagen och det är inte dumt att ha snygga ston brevid sig också som sällskap.
På eftermiddagen så blev det jobb med Bjarki när mamma kom hem. Det fick bli springning på banan vilket han behövde också. Stona var ju tvugna att titta också och då blev det väldigt spännande tyckte Bjarki och visade upp sig ännu mer, men han skötte sig och fortsatte jobba på. Nawas fick bli longerad i lilla paddocken och med gjord på och det gick väldigt bra. Han visar inga tecken på sadeltvång så det känns väldigt positivt. Det kommer att gå fort med att få komma upp på den där killen om det går så här bra.
Har nu fått World fengur konto så nu har jag gått in och tittat hur det ser ut där. Räknat ut vad det kommer bli för föl nästa år efter Bjarki med Freja och Oskadis. En väldigt bra sida är Wolrd fengur, man kan nästan hitta allt inom avel som vad de kanske kommer ha för färg, 4 eller 5-gångare, blup, ja nästan allt. Väldigt intressant är det och mer ska jag forska på denna sida för vår framtida avel inom islandshästar.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: