sarashorses.blogg.se

2016-10-31
19:41:47

Måndag
Idag så red jag både Kolle och Asdis på förmiddagen. Först ut var Asdis och hon fick gå in och äta frukost, då hon har en konstig hosta från vårt hö så det måste blötas innan hon ska äta. Har inte hört henne hosta i två dagar nu så det är väll lungt, men vågar inte riktigt sluta ge henne blöt hö än. Red henne iallafall på banan och det fick bli lösgörande i skritt i ca 30 min, vilket behövdes. Hon blev jätte mjuk och fin, så imorgon så blir det kanske en ridtur ut på henne. Kolle gick helt super! Har inte ridit honom i alla gångarter sen han blev halt, har varit rädd att han har inte riktigt läkt helt. Man är ju rädd om sin älskade häst. Men som sagt så gick han helt super och man märkte att han tyckte att det var lika kul. Fick inte riktigt helt stopp på honom när vi skulle gallopera pga att han var så pigg, vilket är positivt. Fick sen efter ridningen springa fritt innan avslut. 
Tyvärr så han vi inte med Nawas eller Bjarki idag men ska hinna med dem imorgon, då mamma kommer att komma hem lite senare.
Ska också vara barn vakt tikl min kusin, så hon kommer även få jobba i stallet och hon kommer få äran att borsta shettisarna. Vilket de kommer tycka att det blir jätte skönt. Sen så ska hon även få rida lite på någon av islandshästarna också. Så det blir en del att göra imorgon, vilket ska bli jätte kul.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: