sarashorses.blogg.se

2016-10-11
20:21:34

Longering

Idag så fick jag skjutsa in min bror på morgonen. När jag sen kom hem så fick Nawas bli longerad inne i paddocken med gjord när han kom igång. Ville inte riktigt ha på sig gjorden idag men det släppte sen, han vill väll igentligen ha sin matte som ska jobba med honom och inte en själv. Efter det så var det lunch för alla hästar.
Medans jag väntade på att mamma skulle komma hem så vi kunde jobba med Bjarki så satt jag lite framför datorn och tittade om matte kursen på komvux har öppnat sig för anmälan. Men det har det inte gjort än.
När mamma kom hem så gick vi ner till stallet direkt och tod in alla hästarna och sen så tod jag ut Bjarki i gången och borstade honom lite innan jobb. Gick sen med honom till paddocken och longerade honom och sen så satte vi på gjorden och allt gick bara bra. Han är en väldigt trevlig hingst, så jag ska nu jobba med honom själv på förmiddagarna så vi får mer hästar klara till eftermiddag. Så mamma bara kan få ta sin Freja och rida henne. Imorgon så ska jag försöka hinna ta alla hästar på förmiddagen så att jag kan få vara ledig under eftermiddag. Ska också försöka få en tid hos massören också, behöver verkligen ha det nu.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: