sarashorses.blogg.se

2016-10-06
17:52:00

Eftermiddags jobb
Idag så blev det eftermiddags jobb med hästarna, då jag fick skjutsa in min bror till skolan idag och sen när jag kom hem så han jag bortsa Bjarki iallafall men sen så var det mockning av boxar och fylla på med vatten i alla hagar och sen så var det lunch till hästarna.
Så idag har alla hästarna fått sprungit fritt inne på banan, först ut så var det Asdis. Man såg att hon verkligen tyckte att det var skönt att få verkligen springa av sig all energi. Så det fick bli en ca 20 min spring på banan och det visst blev hon lite svettig av allt springande. Så man själv behövde inte göra någonting förutom att försöka att lugna ner henne när hon sprang, ville att hon skulle bara trava loss innan vi avslutar. Gud vilken härlig trav hon har när hon väl slappnar av och bara sträcker ut benen. Emellan där så gick jag upp en sväng och var ute med hundarna, så de fick vara ute i 30 min och leka. Efter det så blev det en liten mellanmål för att fördröja tiden så att Nawas efter sin pass på banan kan gå in direkt i boxen.
Nawas var väldigt lugn idag när han sprang på banan. Fick själv också springa för att få igång honom, men det känns bra för då har han gjort av sig med den energi som han hade i kroppen och det kommer att bli lättare att jobba med honom då. Så vi jobbade i ca 15-20 min, så en bra pass blev det för både mig och Nawas. Efter det så kom mamma hem och då tog vi in Sunni och Freja och gjorde rent Sunnis sår som fortfarande inte har läkt ihop ännu, ett väldigt konstigt sår har hon iallafall. Imorgon så ska alla hästarna vara klara innan lunchen då jag ska iväg på eftermiddagen och måste iallafall få en chans att göra sig iordning.
 
En nöjd Bjarki som tyckte att det var väldigt mysigt att bli borstad.
 
Fina Asdis tyckte att det var kul att visa upp sig.
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: