sarashorses.blogg.se

2016-05-30
17:40:00

Känner sig igång
Nu känner man sig mer igång. Red ifag både Kolle och Asdis på banan för att känna igenom dem lite i alla gångarter. Båda två gick jättebra även om de har små ridits bara från förra månaden. Gick sen upp till sommarhagen för att titta till våra stora flickor om de mår bra, vilket de gjorde.
 

2016-05-24
20:34:00

Inte så mycket ridning
Har tyvärr inte blivit så mycket ridning den här månaden pga av att man har varit sjuk med stämbandskatarr och har inte riktigt orkat rida hästarna ordentligt. Det tråkiga är att när man börjar bli frisk så blir man sjuk sen samma sjuk igen, vilket inte är kul. Eftersom att jag har haft problem med mig rygg så är jag extra ont när jag är sjuk. men det har varit lite ridning endå när man känner att man kan rida. Men får se om man blir frisk så att man komma igång ordentligt med ridningen.

2016-05-02
20:30:00

Jobb och ridning
jobbade eftermiddagen och han då bara att rida Kolle då och det blev en liten sväng på banan. Så att jag ska hinna med att äta själv och luncha hästarna. Efter jobbet så blev det inte så mycket, blev lite trött efter första jobbdagen och släppte lös Asdis bara på banan.