sarashorses.blogg.se

2016-06-05
17:06:00

Känner mig helt död
Som sagt kände mig helt död på morgonen. Vaknade och var helt snurrig, kunde knappt gå upp från sängen, kände mig illamående. När jag tillslut kom upp så kunde jag knappt gå rakt, gick in i väggar och allt. Försökte att äta lite men det hjälpte knappt. Mamma tyckte att jag skulle gå och lägga mig igen och vila en liten stund till, hon trodde att det kunde ha varit lågt blodsocker eller vatten brist. Det visade sig att det var lite lågt blodsocker men mycket vatten brist. Som tur så blev det inte någon lektion vid 10 tiden så jag han att vila upp mig innan nästa lektion vid 11. Sen blev det inte mycket mer, tog det lungt hela dagen och bara drack vatten. Blir och gå och lägga sig tidigt idag.

2016-06-04
23:00:00

Strömsholm!
Idag var vi på strömsholm och vi kom upp vid halv nio. Gick till hopplektorna för att hitta en plats för att titta lite på hoppning innan vi skulle se på dressyren. Efter hoppningen så gick vi till dressyren och lämnade vår matsäck och gick sen bland stånderna där de sålde lite hästgrejor. Sen blev det dressyr ett bra tag. Gud alltså vad man blir sugen på rida vanlig häst igen när man ser alla duktiga ryttare rida. Dumt nog filmade man inget och tog inga bilder. Men vilken toppen väder vi hade det är uppe, sol med lite blås. Det blev en lång dag och när vi kom hem så var både mamma och jag trötta, det blev sen nattning av hästarna och läggdags när man gick upp till huset. Sen ska jag upp tidigt imorgon för att hålla ridlektion.

2016-06-03
20:15:00

Fira pappa
Idag så fick alla hästar vila, eftersom att jag jobbade till 16.00 och sen skulle vi handla lite matsäck för imorgon så ska jag, mamma, mormor och min kusin till Strömsholm för de internationella tävlingarna. Vilket ska bli jätte kul och man blir lite rädd om man ska bli sugen att rida stor häst igen. Sen så kom farmor och farfar också för att fira pappa, så det var en trevlig dag med trevligt sällskap.

2016-06-02
20:20:00

Ridlektion på Asdis
Idag så red jag och Asdis vår första lektion för Sofie. Hon var jätte duktig Asdis, över förväntan. Hon gick fint i skritten i båda varven, där skulle vi göra våra flyttningar i volterna som Kolle också har. Sen så var det tölten där honsmå drar lite men där ska jag ha henne lite innåtställd och sen öka takten sakta fram till tölt vilket hon gjorde supper bra. Sen traven efter är ju nästan alltid svår, hon blir nästan alltid stressad i traven när vi har töltat. Men om vi börjar med traven först och inte tölten så går hon bra men det är alltid efter tölten så stressar hon upp sig och jag förstår inte varför. Men vi fick till det till slut och hon gick SÅ fint. Längtar redan till nästa lektion nu.